شیوه هاى تهاجم فرهنگى(مبحث هفتم)
ارائه معیارهاى فرهنگ غرب
از دیگر شیوه هاى عملى دشمن در جهت نابودى فرهنگ ملى و اسلامى کشور ما، ارائه معیارهاى ارزشى فرهنگ غرب و القاى آن به افراد جامعه است .
معیارهاى ارزشى در فرهنگ غرب : معیارها در زندگى غرب و آنچه استکبار در پى القاى آن به جامعه بشرى است عبارت است از، رفاه مادى ، بهره جویى و لذت بردن بى حد و لجام گسیختگى در زندگى و بالاخره زندگى در چارچوب حیات مادى و حیوانى به دور از معنویات و اخلاق و انسانیت - کلیه تلاشهاى آنان پیرامون محور مادى بودن انسان که همه امکانات باید در مسیر لذت بیشتر بسیج شود - سیر مى کند. از این رو، انسان با معنویت و با تقوا در صورتى که از سرمایه هاى بیشتر بى بهره باشد، انسانى مرتجع و غیره متمدن مى دانند، ولى بى بند و بار، رفاه طلب ، سود جو، ثروت اندوز، چپاولگر، بى دین و لامذهب را، انسانى متمدن ، متشخص و هماهنگ با زندگى مدرن امروز معرفى مى کنند.
بى توجهى به آینده و فقط حال را نگریستن - و به تعبیر فرهنگ قرآنى تنها به فکر دنیا بودن - از جمله معیارهایى است که نظامهاى استکبار براى انسان ترسیم مى کنند. و اعتقادات و اخلاق فردى و اجتماعى را از انسانها مى زداید. در این صورت هیچ اعتقادى به سراى دیگر و معاد و آخرت وجود ندارد. در نتیجه ارزشهاى اخلاقى - انسانى فداى مادیات و زندگى مادى مى شود.
معیارهاى ارزشى که در آیین الهى اسلام مطرح است ، بکلى با معیارهاى فرهنگ غرب مغایر است . به عنوان مثال قرآن کریم مى فرماید:
هر کسى به اندازه مثقالى کار خیر انجام دهد، پاداش آن را مى بیند و هر کس به اندازه ذره اى کار شر انجام دهد به سزاى آن خواهد رسید. (1)
بر اساس معیارهاى فرهنگ غربى ، دروغ ، خیانت ، کلاهبردارى و دست زدن به انواع نیرنگها، براى رسیدن به سود مادى جایز است . و خود فروشى به عنوان نوعى بهره جویى از مواهب آزادى ، نه تنها مجاز است بلکه مورد حمایت قانون و افکار عمومى قرار مى گیرد و گاهى فخر و مباهات هم به دنبال دارد! داشتن اعتیادهاى خطرناک به دلیل آنکه لحظات و یا ساعاتى انسان را از خود بى خود مى کند و به عالم مخمورى و بى خبرى مى کشاند، قابل توجیه است . (2)
بنابراین در قاموس استکبار، دفاع از ستمگران و سوداگران مرگ ، دفاع از حقوق بشر محسوب مى شود؛ اما دفاع از انسانیت و مظلومان و محرومان تا جایى شایسته است که منافعى را در پى داشته باشد. اشغال کشورى ضعیف و محروم و غارت منابع آن ، نام دفاع از دموکراسى به خود مى گیرد. اما در مقابل ، دفاع ملتى از مرزهاى اعتقادى و فرهنگى خود، تجاوز و تعدى و دخالت در امور دیگران قلمداد مى شود.
××××××
پاورقی:1-زلزال ، آیات 6 - 7.
2-شناخت استکبار جهانى ، ص 50.
تهاجم فرهنگى : معاونت انتشارات مرکز فرهنگى سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران