ابزارهاى تهاجم فرهنگى ( مبحث اول)
خبر گزاریهاى بین المللى
سرعت بیشتر در گرد آورى و پراکندگى خبرها از شرایط کامیابى رسانه هاى گروهى - به ویژه روزنامه ها و شبکه هاى خبر رسانى در جهان امروز - به شمار مى آید. و این خود، به سازمانى وسیع و پر هزینه نیازمند است ؛ که اغلب از توان صاحبان رسانه ها بیرون است . استکبار جهانى از دیر باز، با هدف کنترل آشکار رسانه هاى گروهى جهان سازمانهاى بزرگ خبر رسانى را بنیان نهاده است . این بنیادها که چشمان پیدا و پنهان خویش را در سراسر جهان گسترانیده اند خوراک هزاران نشریه و شبکه رادیو و تلویزیونى را فراهم مى آورند.
آسوشیتد پرس ، یونایتد پرس آمریکایى ، رویتر انگلیسى فرانس پرس فرانسوى ، هر یک با هزاران خبرنگار، مزدوران ناشناخته استکبار در جبهه اى به گستردگى زمین به شمار مى آیند. که با تلاش خستگى ناپذیر به کانالیزه کردن رسانه هاى گروهى در جهت اهداف استکبار مى پردازند. ارائه تفسیر و تحلیلهاى جهت دار، مخابره حوادثى که هرگز تحقق نیافته ، گزارش نکردن حوادثى که با فزونخواهى سرمایه داران غرب سازگارى ندارد. بزرگ نمایى برخى حوادث کوچک براى مخدوش ساختن چهره انقلابهاى ضد استکبارى ، ناچیز جلوه دادن تحرکات آزادیخواهانه و نیز تزریق فرهنگ مصرفى غرب ، بخشى از برنامه این خبرگزاریها براى کنترل رسانه هاى گروهى به شمار مى آید.
نگاهى گذرا به حجم و کیفیت گزارشهاى ارائه شده از سوى این بنیادهاى استعمارى درباره یورش صدام به جمهورى اسلامى ایران و کویت ، و نیز به گروگان گرفته شدن کارگزاران جاسوس غرب در لبنان و گروگان گیرى کاردار جمهورى اسلامى از سوى فالانژها پرده از چهره منادیان دروغین آزادى و حقوق بشر بر مى دارد.
××××××
تهاجم فرهنگى : معاونت انتشارات سپاه پاسداران